Pohřešovaný taxikář z Prahy se našel ve Francii, v noci se ozval přátelům

Pražský taxikář Miloš Novák, po kterém od úterý pátrají policisté, se našel ve Francii. Podle zjištění Českého rozhlasu se devětadvacetiletý muž ozval v noci svým přátelům a měl by být v pořádku. Potvrdila to i mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pohřešovaný taxikář Miloš Novák

Pohřešovaný taxikář Miloš Novák | Foto: Policie ČR

„Detektivové tak okamžitě prostřednictvím Interpolu začali pracovat na ověření jeho totožnosti. V současné chvíli ještě oficiálně nemáme potvrzeno, že se skutečně jedná o pohřešovaného muže, ale s největší pravděpodobností to tak bude. Proč odjel a nedal svým blízkým jedinou zprávu, bude předmětem dalšího prověřování. Hledaný by měl být zdráv a bez jakékoli újmy,“ uvedla Jeřábková.

Naposledy ho svědci viděli v pondělí brzo ráno na území Prahy 6. Od té doby od něj jeho blízcí neměli žádné zprávy. Jeho zmizení nahlásili policii v úterý v podvečer.

Pražské taxikáře děsí od letošní zimy dosud neznámý vrah tří jejich kolegů. Prvního zavražděného našli v jeho autě mrtvého v únoru na pražských Vinohradech. V dubnu pak v Uhříněvsi na poli objevili těla dalších dvou řidičů taxislužby. Později se našla také jejich auta.

Podle vyšetřovatelů je pravděpodobné, že všechny tři vraždy má na svědomí jeden člověk a motivem byl právě fakt, že pracovali jako taxikáři.

Minulý týden policie zveřejnila portrét důležitého svědka vražd, který by zároveň mohl být i pachatelem.

Tomáš Bystrý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme