Tiger Woods měl řídit pod vlivem návykových látek. Šlo o reakci na léky, brání se golfista

Golfista Tiger Woods byl zatčen za řízení pod vlivem návykových látek. Bývalého prvního hráče světa, jenž se zotavuje po dubnové operaci zad, zadržela policie na jihu Floridy nedaleko jeho bydliště. Golfista se obhajuje s tím, že šlo o reakci na léky.

Tento článek je více než rok starý.

Jupiter/Florida Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods po zadržení

Tiger Woods po zadržení | Zdroj: Reuters

Jednačtyřicetiletý Woods, jemuž lékaři 20. dubna odstranili poškozenou meziobratlovou ploténku, byl zatčen v pondělí kolem třetí hodiny ranní nedaleko svého bydliště na Floridě. Po čtyřech hodinách byl na kauci propuštěn.

„Chci, aby veřejnost věděla, že v tom nebyl alkohol. To, co se stalo, byla neočekávaná reakce na předepsané léky. Neuvědomil jsem si, že mě může kombinace léků tak silně ovlivnit," uvedl vítěz 14 turnajů kategorie major, jenž se momentálně zotavuje po dubnové operaci zad.

Jednačtyřicetiletý Američan se přitom minulý týden chlubil, jak hladce zatím jde rekonvalescence po poslední operaci zad. Při čtvrtém zákroku od jara 2014 mu lékaři odstranili poškozenou meziobratlovou ploténku a Woods si pochvaloval, že se cítí nejlépe za poslední léta.

Pro vítěze 14 "major" turnajů to ovšem není poprvé, kdy se dostal do centra pozornosti kvůli mimosportovním aktivitám. V roce 2009 odstartovala jeho bizarní nehoda před vlastním domem skandál, při němž vyšly najevo jeho četné nevěry. Aféra ho nakonec stála manželství a ovlivnila i jeho kariéru.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme