Venus Williamsová při nehodě neporušila předpisy, ukazuje nově objevené video

Tenistka Venus Williamsová zřejmě nemůže za dopravní nehodu, při které před měsícem na Floridě zemřel člověk. Bývalá světová jednička byla podezřelá, že do křižovatky vjela na červenou, nově objevené video ale ukazuje, že předpisy neporušila.

Tento článek je více než rok starý.

Palm Beach/ Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Venus Williamsová

Venus Williamsová | Zdroj: Reuters

„Na základě vyšetřování bylo zjištěno. Že vozidlo Venus Williamsové vjelo na křižovatku na zelenou," píše policejní oddělení z Palm Beach na Floridě důležitou aktualizaci ve vyšetřování nehody Venus Williamsové.

Tenistka Venus Williamsová bourala v autě. Nehoda byla smrtelná pro spolujezdce ve druhém voze

Číst článek

„Nové důkazy jsou stále předmětem vyšetřování," dodali policisté.

Vyšetřovatelé získali video z kamery, která křižovatku, na které se 9. června stala nehoda, částečně zabírá. Ukazuje, jak Venus Williamsová vjíždí do křižovatky, aniž by porušila předpisy, musí zpomalit, aby zabránila kolizi s jiným vozidlem.

To ji zdrželo při opouštění křižovatky a poté, co se znovu rozjela, došlo k nehodě s autem, které řídila Linda Barsonová. Její 78letý manžel Jerome dva týdny po nehodě podlehl následkům zranění.

Do objevení videa se zdálo, že Williamsová vjela do křižovatky na červenou a je za nehodu zodpovědná. Rodina Jeroma Barsona ji žalovala s tím, že řídila „nedbale a bezohledně". Její právník Malcolm Cunningham, od začátku trval na tom, že nehodu nezpůsobila.

Sama bývalá světová jednička se k nehodě emotivně vyjádřila po postupu přes první kolo Wimbledonu. „Nejsou slova, kterými by šlo vyjádřit, jak je to otřesné," řekla se slzami v očích novinářům a tiskovou konferenci opustila.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme