Nošovická automobilka Hyundai přijme tisíc nových zaměstnanců

Automobilka Hyundai v Nošovicích přijme další tisícovku zaměstnanců. Dnes představila v předpremiéře nový model ix20 a právě kvůli jeho výrobě obnoví nábory nových pracovníků.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nošovická automobilka Hyundai představila nový model ix20

Nošovická automobilka Hyundai představila nový model ix20 | Zdroj: ČTK

Dnes to byla pouze česká předpremiéra. V pořadí již třetí nošovický model ix20 bude oficiálně odhalen až na autosalónu v Paříži.

Firma odhaduje roční plán výroby na 55 tisíc kusů. Se dvěma směnami to ale nepůjde, dodává za Hyundai Nošovice Petr Vaněk:

„Třetí směna bude znamenat vytvoření zhruba tisícovky pracovních míst přímo v našem závodě a dalších přibližně dvou až dvou a půl tisíc míst u našich subdodavatelů.“

Znamená to, že Hyundai znovu otevře své náborové centrály. V minulosti se tady vždy tvořily fronty. Proto má automobilka již nyní v evidenci celou řadu lidí z minulých náborů.

„V databázi máme třeba i lidi, kteří již prošli přijímacím pohovorem a byli shledáni jako vhodní k zaměstnání. Ti budou osloveni jako první,“ dodává Petr Vaněk.

Martin Knitl, Jan Piroch Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme