Hokejisté Zlína srovnali dvouzápasovou ztrátu, série se stěhuje do Třince

Obě semifinálové série hokejového play-off jsou vyrovnané. Zlínským hokejistům se ale povedlo v domácím prostředí vyhrát oba zápasy a jsou spokojenější. Hokejisty Třince naopak mrzí nízká produktivita.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Zlína vyrovnali semifinálovou sérii s Třincem. Před brankářem Šimonem Hrubcem cloní zlínský kapitán Petr Čajánek. Brání ho Lukáš Galvas

Hokejisté Zlína vyrovnali semifinálovou sérii s Třincem. Před brankářem Šimonem Hrubcem cloní zlínský kapitán Petr Čajánek. Brání ho Lukáš Galvas | Zdroj: ČTK

„Zlepšili jsme disciplínu a pohyb. V rozhodujících chvílích nám pomohli fanoušci a víc jsme bojovali,“ všiml si po zápase největších rozdílů útočník Zlína Ondřej Veselý.

Sedm minut před koncem pondělního zápasu Veselý překvapil třineckého brankáře Hrubce a vstřelil vítěznou branku. „Brankář nic neviděl, protože mu clonil obránce. Vyšlo mi to dobře,“ pochvaloval si zlínský střelec.

Přehrát

00:00 / 00:00

Čtvrtý zápas Zlína s Třincem viděl Aleš Procházka

V obou domácích utkáních jednou z nejvýraznějších postav svého týmu „Snažím se do zápasů dávat víc, než v základní části. Atmosféra mě víc vezme a cítím se líp,“ popisuje rozdíl Veselý.

Dvě výhry a vyrovnání série změnily i rozložení psychických sil „Třinec má zkušený tým a nemyslím si, že by je to nějak poznamenalo, ale psychicky nahoře jsme my,“ myslí si útočník týmu z Valašska.

Třinečtí hokejisté doplatili ve Zlíně na nízkou produktivitu. „Dali víc branek než my,“ vystihl stručně hlavní důvod vítězství Zlína třinecký brankář Šimon Hrubec.

„Musíme najít recept na Kašíka, střílet polovysoké střely pod vyrážečku a lapačku, kde má slabiny,“ plánuje brankář Třince. Svou přípravu na další zápas ale sdělit nechce.

Pátý semifinálový zápas se ve čtvrtek odehraje v Třinci.

Aleš Procházka, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme