Nejlepším českým trenérem za rok 2013 je Petr Novák, kouč Martiny Sáblíkové

Na večeru Unie profesionálních trenérů převzali ocenění ti, kteří stojí obvykle v pozadí úspěchu sportovců. Nejlepším z posledního roku byl trenér Martiny Sáblíkové Petr Novák.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Novák si spokojeně plácá s Martinou Sáblíkovou

Petr Novák si spokojeně plácá s Martinou Sáblíkovou | Zdroj: ČTK

Třetím v pořadí ankety o trenéra roku 2013 byl Jaroslav Navrátil, nehrající kapitán vítězného tenisového daviscupového týmu. Druhý byl bývalý kouč fotbalové Viktorie Plzeň a trenérem roku je Petr Novák – trenér rychlobruslařky Martiny Sáblíkové.

Hned několik trenérů pak vstoupilo do Síně slávy Unie profesionálních trenérů: fotbalový kouč Karel Brückner, Marie Čermáková – plavecká trenérka skoků do vody, Pavel Doležel – sám bývalý cyklista a poté trenér, Bedřich Dvořák – kanoista. In memoriam Ivan Hlinka – hokejový kouč, Pavel Petera basketbalový, také in memoriam, Jan Vrábel – atletický trenér a Jiří Zerzáň – legendární trenér házené.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na slavnostním večeru byl i reportér Tomáš Kohout

Během slavnostního večera došlo i na zajímavé historky, ale účastníci rozebírali i současné problémy, které mají. Je jím třeba nedostatek trenérů u mládeže.

Tomáš Kohout, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme