Tenista Berdych pózoval nahý v poušti. Přidal se do unikátního projektu

Tomáš Berdych je dlouho známý odvážnými údery, nově ale také odvážnými fotografiemi. Českého hráče si pro svůj prestižní projekt vybral americký magazín ESPN. Úspěšný tenista o tom promluvil v Londýně po zvládnutém prvním kole grandslamového Wimbledonu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych má úspěšný vstup do Wimbledonu za sebou

Tomáš Berdych má úspěšný vstup do Wimbledonu za sebou | Zdroj: Reuters

„Bylo to zajímavé, dlouhé a náročné. Většinou čekají až na západ slunce, což je pro ně nejlepší. V době, kdy jsme byli v Kalifornii, jsou tam pořádně dlouhé dny, takže jsme čekali dost dlouho,“ popisuje Berdych dobrodružství, do kterého se jako první neamerický muž s raketou pustil.

A nechal se jako před ním John Isner či sestry Serena a Venus Williamsovy vyfotografovat nahý. Jde o unikátní projekt, který má oslavovat tělo sportovce, v tomto případě tenisty, což má být i z fotografií vidět.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Tomášem Berdychem o unikátním projektu mluvil Jaroslav Plašil

„Různě jsem skákal v poušti. Hrál jsem jakoby tenis, ale s dopadem to nešlo, člověk se bořil po kotníky do písku. Balón mi moc neskákal, takže šlo o velkou improvizaci. Ale fotky vypadaly hezky,“ dodává Berdych.

Už pár dní bude zase trefovat míčky na tradičnějším povrchu a v případě 28letého českého tenisty na tom vůbec nejoblíbenějším. Na trávě v All England Clubu, kde už úspěšně zvládl utkání prvního kola Wimbledonu.

Jaroslav Plašil, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme