Volejbalistům se vzdálil postup ze Světové ligy, v Koreji prohráli 0:3

Po třech vítězných zápasech čeští volejbalisté poslední vzájemný zápas s Koreou ve Světové lize prohráli. Na palubovce v Suwonu prohráli s domácím výběrem 0:3 na sety a postup ze skupiny se jim hodně vzdálil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tým trenéra Zdeňka Šmejkala po třech výhrách s Koreou prohrál

Tým trenéra Zdeňka Šmejkala po třech výhrách s Koreou prohrál | Zdroj: ČTK

V první sadě přišli na hřiště ze střídačky Haník, Linz a Finger, i tak ale český tým prohrál 16:25. Hra se poté sice vyrovnala, ale svěřenci trenéra Zdeňka Šmejkala prohráli i dva následující sety.

S deseti body na kontě patří českému celku třetí místo, na vedoucí pozici ztrácí už čtyři body. Na Final Four v Austrálii projde jen vítěz skupiny.

V dalších zápasech se Češi představí dvakrát v Opavě s Portugalskem a účinkování v prestižní soutěži zakončí na půdě lídra skupiny v Nizozemsku.

Světová liga volejbalistů - skupina E v Suwonu:

Korea - ČR 3:0 (16, 23, 25)
Rozhodčí: Huhtaniska (Fin.), Kamdoum (Kam.). Čas: 84 min. Diváci: 4150.
Sestava a body ČR: Habr 3, Michálek 4, Holubec 1, Kriško 3, Baránek 7, Mach 7, libero Juračka - Haník 1, Linz 12, Finger 8, Široký 2. Trenér: Šmejkal.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme