Pískot mě mrzí, Bohemce přeji jen to nejlepší, vzkazuje sparťan Nešpor

Dlouhé roky odehrál fotbalový útočník Martin Nešpor v dresu Bohemians 1905, včera do Ďolíčku ale poprvé přijel v dresu Sparty a jeho předchozí zásluhy byly zapomenuty. Nejen, že se totiž podílel na porážce domácích 1:2, navíc přitom doslova znemožnil brankáře Jiřího Havránka.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nešpor skóroval v Ďolíčku jako soupeř Bohemians

Martin Nešpor skóroval v Ďolíčku jako soupeř Bohemians | Zdroj: ČTK

Vyhlášeného bojovníka rozhodně ve Vršovicích nevítala nijak přátelská nálada. O svém startu od začátku utkání se Nešpor dozvěděl pár hodin před úvodním výkopem. Trenér Lavička možná spoléhal na jeho motivaci proti klubu, ve kterém toho hodně prožil.

Vyprodaný Ďolíček ale většinu jeho pobytu na hřišti komentoval právě pískotem. „V Bohemce jsem vyrůstal od mládeže až do áčka a je to moje srdcová záležitost. Mrzí mě to od lidí, co mi netleskali. Ale život jde dál,“ komentoval chování fanoušků sám Martin Nešpor.

Přehrát

00:00 / 00:00

Atmosféru v Ďolíčku zažil i reportér ČRo Michal Jurman

Za nevraživost fanoušků si s trochou nadsázky ale mohl Nešpor sám. Ve 26. minutě totiž vypíchnul míč gólmanu Havránkovi a do prázdné brány poslal Spartu do důležitého vedení.

„Nešpiho si pamatuju z jeho působení, ale o té situaci jsme se nebavili. Prostě to vystihl a dal do prázdné brány,“ komentoval lakonicky svoji ztrátu míče a následný pád na zem gólman Jiří Havránek.

Bohemians ale dokázali favorita potrápit. Letenští výhru 2:1 doslova vydřeli a to právě díky bojovníkům typu Nešpora, kteří nešetřili krokem. Při absenci zraněné dvojice Matějovský, Krejčí se opět potvrdilo, že se Spartě ve Vršovicích ne vždy tak úplně daří.

„Bohemians jezdili celých 90 minut po zadku, takže klobouk dolů. Do budoucna jim přeju všechno nejlepší a ať v lize hrají co nejlépe,“ říká po vypískání od části svých bývalých fanoušků Martin Nešpor.

Klíčová situace. Martin Nešpor připravuje o míč Jiřího Havránka, následní zakončuje do prázdné branky | Foto: ČTK | Zdroj: ČTK

Michal Jurman, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme