Zápas Manchesteru United s Realem vidělo v Michiganu 109 318 diváků

Rekordní návštěva na fotbalovém utkání ve Spojených státech amerických 109.318 diváků v sobotu sledovala vítězství Manchesteru United 3:1 nad Realem Madrid na turnaji International Champions Cup.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas mezi Manchesterem a realem sledovalo v Michiganu neuvěřitelných 109 318 diváků

Zápas mezi Manchesterem a realem sledovalo v Michiganu neuvěřitelných 109 318 diváků | Zdroj: ČTK

Přípravný zápas slavných týmů v Michiganu překonal téměř o osm tisíc diváků předchozí rekord, který od roku 1984 drželo losangeleské finále olympijských her mezi Francií a Brazílií.

Za Manchester se dvakrát v první půli trefil Ashley Young, v závěru skóroval i střídající Javier Hernández. Vítěz Ligy mistrů se prosadil jen z penalty, kterou proměnil Gareth Bale.

United postoupili do finále turnaje, v němž se v pondělí v Miami utkají s anglickým rivalem Liverpoolem.

Real tak v přípravě na evropský Superpohár už potřetí prohrál. Proti Seville nastoupí svěřenci trenéra Carla Ancelottiho 12. srpna v Cardiffu.

„Z porážky samozřejmě šťastní nejsme, ale v Superpoháru budeme hrát jinak. Tohle jsou přípravné zápasy, někteří hráči začali trénovat teprve před týdnem,“ řekl Ancelotti. Do hry už na 20 minut poslal i Cristiana Ronalda, který měl od závěru minulé sezony potíže s kolenem.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme