Sledovali jsme ONLINE: Liberec prohrál v rumunském Giurgiu 0:3

Libereckým fotbalistům se proti rumunským soupeřům nedaří. Po prohrách s Dinamem Bukurešť a Kluží to na postup nevypadá ani ve 3. předkole Evropské ligy proti Giurgiu, kde Severočeši po matném výkonu prohráli 0:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hroššo Karišik

Hroššo Karišik | Zdroj: ČTK

Domácí tým Astra Giurgiu byl v zápase od první minuty lepší a velmi brzy se dostal do vedení. Už ve čtvrté minutě si útočník Fatai poradil s libereckou obranou a nechytatelnou střelou do horního růžku poslal Astru Giurgiu do vedení.

Domácí měli i další šanci. Budescu ale v osmé minutě střílel mimo a o pět minut později na míč před prázdnou brankou nedosáhl. Liberecký brankář Hroššo měl i štěstí, když na poslední chvíli řešil nedorozumění se stoperem Rajnochem.

Slovan Liberec se během prvního poločasu k žádnému výraznějšímu ohrožení branky nedostal a zaslouženě prohrál 0:1.


Ve druhém poločase domácí tým Liberec zcela rozebral. Šance Severočechů dlouho držel skvělými zákroky brankář Hroššo, ale v 75. minutě mu střelec prvního gólu Fatai udělal kličku a bez problémů zvýšil na 2:0.

Musíme se poučit z chyb, otočit se dá všechno, říká liberecký fotbalista Šural

Číst článek

O šest minut později završil Fatai po zmatcích v liberecké obraně hattrick. Keňský hrdina rumunského týmu hned po gólu za potlesku tribun střídal.

Další šance už domácí nevyužili, ale Liberec se do žádné šance nedostal. Slovan prohrál v Giurgiu 0:3 a v domácí odvetě ho čeká těžká práce.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme