Eliška Klučinová v curyšském sedmiboji kvůli zranění nepokračuje

Česká rekordmanka v sedmiboji Eliška Klučinová nepokračuje v závodě na ME ve švýcarském Curychu. Šestadvacetiletá všestranná atletka nenastoupila do druhé disciplíny, zastavilo ji zranění z úvodního běhu na 100 metrů překážek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O medaile se mezi sedmibojařkami bude bojovat už bez Elišky Klučinové (ilustrační foto)

O medaile se mezi sedmibojařkami bude bojovat už bez Elišky Klučinové (ilustrační foto) | Zdroj: ČTK

Problém nastal na osmé překážce úvodního běhu. Eliška Klučinová o ní zakopla, shodila následující plůtek a do cíle s bolestivým výrazem doběhla v nejhorším čase 14,40, za který získala pouhých 923 bodů.

Při druhé disciplíně sedmiboje, skoku vysokém, sice česká atletka nastoupila k rozcvičení, po dvou cvičných rozbězích se ale ani jednou nedokázala odrazit. K soutěžním skokům tak už nenastoupila.

Před necelými dvěma měsíci na kladenském mítinku přitom vylepšila český rekord na 6460 bodů a v Curychu patřila do širšího okruhu favoritek.

Na švýcarské mistrovství Evropy se kromě sedmiboje kvalifikovala i ve skoku vysokém, jeho kvalifikace je ale na programu už zítra.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme