Čeští fotbalisté budou hrát kvalifikaci se Severním Irskem

České fotbalové reprezentanty dnes čeká kvalifikační utkání na mistrovství světa 2002 se Severním Irskem. V Teplicích by se měli představit někteří odpočatí hráči.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Jozef Chovanec informoval o změnách v sestavě reprezentačního áčka. Předpokládaná sestava je Srníček-Týce, Řepka, Bejbl, Jankulovski-Poborský, Galásek, Berger (Rosický), Nedvěd-Kuka, Koller. Na hřišti by se měl objevit i obránce Tomáš Řepka, který si odpykal trest za vyloučení na Maltě. Zaujme zřejmě místo Ujfalušiho. Náš kouč plánuje i další změny v obraně. Týce by měl nastoupit napravo, Jankulovski nalevo a záložník Bejbl bude v roli stopera. Šanci asi dostane i nově složená dvojice v útoku Kuka-Koller.

Někteří hráči budou mít ztíženou situaci také kvůli svým zraněním. Pavel Nedvěd má namožený kotník, Patrik Berger zase natažený sval. Trenér Chovanec podotkl, že jakýkoli jiný výsledek než výhra by byl obrovským zklamáním. Očekává, že jeho svěřenci půjdou do zápasu správně nažhavení a že se nenechají v úvodu zaskočit. Zápas začíná v 17 hodin na teplických Stínadlech.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme