Kladno míří do play off

Hokejisté Kladna si v dohrávaném utkání 43. kola Tipsport extraligy upevnili pozici mezi osmi týmy, které postoupí do vyřazovací části soutěže. Zvítězili na ledě Vsetína 3:2 a před devátým Litvínovem už mají v tabulce náskok šestnácti bodů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Velký podíl na vítězství hostujícího týmu měl útočník Martin Procházka, který ve druhé třetině rychle odpověděl na vedoucí gól Vsetína a vzápětí poslal Kladno do vedení. Domácím se povedlo ještě do přestávky srovnat, ale ve 42. minutě rozhodl o osudu utkání při přesilovce střelou od modré Špelda.

Výsledek:

Vsetínská hokejová - Rabat Kladno 2:3 (0:0, 2:2, 0:1) Branky a nahrávky: 32. Musil (R. Hruška, Němec), 39. Kovář (Demel, Vlach) - 33. Martin Procházka (Bílek, Patera), 36. Martin Procházka (Mrázek, T. Kaberle), 42. Špelda (P. Kasík). Rozhodčí: Rejthar - Guth, Rittich. Vyloučení: 5:7, navíc Demel - Jelínek oba 5 min. a do konce utkání. Využití: 0:1. Diváci: 2510.

Ladislav Lhotský Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme