Liberec nabídl šanci Žižkovu

Fotbalisté FK Teplice porazili v předehrávce 28. kola Gambrinus ligy vedoucí tým soutěže Slovan Liberec 2:0 a zdramatizovali tak souboj o titul. Druhá Viktoria Žižkov ztrácí na lídra šest bodů, ale má k dobru nedělní zápas v Drnovicích. Tepličtí po vítězství na Letné získali další cenný skalp a dokázali přerušit libereckou šňůru devatenácti ligových zápasů bez porážky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Jan Rosenauer

Tepličtí rozhodli o svém vítězství ve druhém poločase. Skóre otevřel v 53. minutě Leitner, který se dostal k vyraženému míči a volejem ho vrátil do sítě. Druhý gól přidal v 81. minutě hlavou Kukol. "Jsem rád, že jsme porazili momentálně dva nejsilnější české týmy a zamíchali tak souboj o titul," prozradil po zápase trenér domácích František Cipro.

FK Teplice - Slovan Liberec 2:0 (0:0)

Branky: 54. Leitner, 80. Kukol. Rozhodčí: Beneš - Vodička, Petřík. ŽK: Zelenka, Skála - Langer, Zbončák. Diváci: 4683.

Sestavy:

Teplice: Poštulka - Frťala - Kukol, Skála - Tesařík, Horváth, Leitner, Sigmund (58. Voříšek), M. Doležal - Divecký (90. K. Doležal), Zelenka (90. Grlič).
Liberec: Kinský - Johana, Pilný, Killar, Janů - Čapek (63. Papoušek), Langer, Hodúr (55. Baffour), Zbončák - Štajner (84. Slepička), Nezmar.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme