Liberec nestačil na Olomouc

V dohrávce 23. kola fotbalové Gambrinus ligy přivítala Olomouc vedoucí Liberec. Ještě během dne se nevědělo, jestli se zápas bude kvůli podmáčenému terénu hrát, nakonec ale rozhodčí Příhoda odpolední utkání zahájil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Jan Rosenauer

Do vedení se domácí dostali poměrně brzy. Už v 9. minutě skóroval po rohovém kopu hlavou obránce Martin Horáček. Liberec měl několik šancí na vyrovnání, všechny ale pochytal brankář Olomouckých Tomáš Lovásik. Vidět byl hlavně liberecký Filip Dort, který v 65. minutě nastřelil břevno. Těsně před koncem ještě mohl vyrovnat Jan Blažek, skóre už ale zůstalo 1:0. Olomouc si může této výhry považovat o to víc, že Liberečtí prohráli v této sezoně teprve podruhé.

Sigma Olomouc - FC Slovan Liberec 1:0 (1:0)
Branka: 9. Horáček. Rozhodčí: Příhoda - Tulinger, Chytil. ŽK: Kovář, Lovásik - Hamouz. Diváci: 4053.

Olomouc: Lovásik - König (69. Krajčovič), Hudec, Horáček, Randa - Rýdel, Špiláček (46. Kaščák), Kovář, Onofrej - Chmelíček (51. Babnič), M. Hubník. Trenér: Uličný.

Liberec: Čech - Hamouz, Hochmeister, Matula, Janů - Papoušek (56. Ančic), Bílek, Hodúr, Tuma (60. Pospěch) - Dort, Radzinevičius (75. Blažek). Trenér: Lavička.

Tereza Jandová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme