Liberec remizoval doma se Slavií 1:1

Branka v nastaveném čase rozhodla o remíze Slovanu Liberec v předehrávce 19. kola první fotbalové ligy s hostující Slavií Praha. Na stadiónu U Nisy se hrál velmi rušný a bojovný zápas, v němž oba soupeři dominovali v jednom z poločasů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slovanu Liberec a Slavie Praha remizovali v úvodním zápase 19. kola první ligy 1:1. Hosté vedli Kukovým gólem z prvního poločasu, v němž byl vyloučen jeho spoluhráč Müller. Tlak domácích po změně stran vyvrcholil v nastaveném čase, kdy Johana vyrovnal.

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:1 (0:1)

Branky: 90. Johana - 30. Kuka. Rozhodčí: Vidlák - Hranický, Havlíček. ŽK: Pilný, Vidlička - Ulich, Kuchař, Dostálek, Černý. ČK: 38. Müller (Slavia). Diváci: 3450.

Sestavy: Liberec: Kinský - Vidlička (67. Hodúr), Valachovič, Pilný, Johana - Holeňák, Langer, Kožuch, Neumann (59. Jůn) - Štajner, Nezmar (86. Dvořák). Slavia: Černý - Suchopárek - Šuškavčevič, Müller - L. Došek, Ulich, Dostálek, Kuchař, Sankovič - Zelenka (81. T. Došek), Kuka (86. Hyský).

Štěpán Etrych, Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme