Reichel sledoval výprask svého Toronta jen z tribuny

Na play off neobvyklý debakl uštědřili v zámořské NHL Torontu hokejisté Philadelphie v pátém utkání semifinále Východní konference. Domácí Flyers zvítězili 7:2 a vedou 3:2 na zápasy. Sérii mohou ukončit již v úterý v Kanadě. Do sestavy Toronta se nevešel Robert Reichel a tak z Čechů hrál jen obránce Tomáš Kaberle, který asistoval u jednoho gólu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

logo Stanley Cupu

logo Stanley Cupu | Foto: Miroslav Konvalina

Největší podíl na vysokém vítězství Flyers měl kapitán Keith Primeau, který vstřelil tři branky a na jednu nahrál. Dařilo se i slovenskému útočníkovi Michalu Handzušovi. Ten se trefil dvakrát, jeho krajan Branko Radivojevič jednou a oba zaznamenali první góly v letošním play off.

Východní konference:

Philadelphia - Toronto 7:2 (3:1, 3:1, 1:0) Branky: 19., 21. a 44. Primeau, 6. a 28. Handzuš, 4. Recchi, 24. Radivojevič - 20. Nieuwendyk (T. Kaberle), 30. Roberts. Střely na branku: 29:11. Diváci: 19.825. Výsledky předcházejících zápasů: 3:1, 2:1, 1:4, 1:3. Stav série: 3:2.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme