Slavia tentokrát doma obdarovala Příbram

Fotbalisté pražské Slavie se jako celek velmi dobře cítí v kůži Robina Hooda. Přesně v duchu hesla zbojníka z Sherwoodu berou ligové body bohatým, což minulý týden pocítila Mladá Boleslav, a rozdávají je potřebným. Tak jako dnes Příbrami, která se pohybuje těsně nad čarou, která odděluje sestupovou propast od příček zajišťujících záchranu. Stanislav Vlček získal sice Pražanům čtvret hodiny před koncem vedení, jenže slávisté o něj ještě stihli přijít. V poslední minutě se trefil obránce Penner.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

Nečekaná přestřelka se strhla v Brně. Duel, který mnozí považovali za vhodnou příležitost, jak vydělat sázkou na remízu, nejlépe bezbrankovou, skončil po divokém závěru 2:3 v neprospěch hostů z Jablonce. Kladno poprvé na podzim vyhrálo na soupeřově hřišti a odnesl to Most. V utkáních Olomouce s Teplicemi a Českých Budějovic se Zlínem se shodně zrodily nerozhodné výsledky 1:1.

Poslední dnešní zápas mezi Baníkem Ostrava a Mladou Boleslaví začíná ve 20:15 hodin. 13. kolo dohrají zítra fotbalisté Liberce a pražské Sparty.

13. kolo fotbalové Gambrinus ligy

1. FC Brno - FK Jablonec 97 3:2 (1:0)

Branky: 10. Trousil, 65. Zelenka, 87. Wagner - 78. Baranek, 88. Loučka. Rozhodčí: Jílek - Kordula, Zlámal. ŽK: Zelenka, Polách - Loučka, Laciga. Diváci: 2550.

Slavia Praha - Marila Příbram 1:1 (0:0)

Branky: 75. Vlček - 90.+2 Penner. Rozhodčí: Královec - Wilczek, Ondo. ŽK: Penner. Diváci: 2199.

Dynamo České Budějovice - Tescoma Zlín 1:1 (0:0)

Branka: 65. Černý - 50. Zbožínek. Rozhodčí: Damková - Gallo, Novák. ŽK: Homoláč - Farbák, Lukaštík. Diváci: 3070.

SIAD Most - SK Kladno 1:3 (0:2)

Branky: 90+3. Mendy - 13. Veleba, 37. Kalina, 81. Čáp. Rozhodčí: Jára - Tulinger, Ubias. ŽK: ŠKoda, Procházka, Mendy, Pešír - Veleba, Killar. Diváci: 2562.

Sigma Olomouc - Teplice 1:1 (1:1)

Branka: 42. Štěpán - 45. Jirsák. Rozhodčí: Jech - Košec, Slavík. ŽK: Flachbart, V. Schulmeister. Diváci: 3405.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme