V první fotbalové lize poprvé rozhodovala jako hlavní sudí žena

Česká fotbalová liga se během jediného dne dočkala dvou primátů. Poprvé v její historii řídila zápas žena. Úlohu hlavní rozhodčí zápasu Liberce s Budějovicemi na sebe vzala Dagmar Damková a podle reakcí trenérů obou soupeřů si nevedla o nic hůř než její mužští kolegové.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga

Smutným milníkem soutěže je divácká účast na zápase posledních Blšan se čtrnáctým Jabloncem. Na stadion v Příbrami, kde je dočasně domov Blšan, přišlo jen 51 platících fanoušků - nejnižší návštěva ligové historie. Premiéra kouče Michala Bílka na lavičce Blšan vyšla: tým poprvé v sezoně vyhrál, ale poslední místo neopustil.

Fotbalisté pražské Slavie se díky výhře 4:1 nad Opavou dostali minimálně do neděle na druhé místo ligové tabulky. Před Spartou, která hraje na Žižkově v neděli, mají náskok jednoho bodu.

První místo si na další týdny pojistila Ostrava, která doma porazila Příbram 3:1. Poslední zůstaly Blšany, přestože se dnes proti Jablonci dočkaly první výhry v sezoně a na svého dnešního soupeře se dotáhly na rozdíl čtyř bodů.

Výsledky - 11. kolo:

Ostrava - Příbram 3:1 (2:1), Synot - Olomouc 2:2 (1:0), Liberec - České Budějovice 2:1 (1:0), Slavia - Opava 4:1 (2:0), Blšany - Jablonec 3:1 (2:0), Plzeň - Zlín 0:0.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme