Z NHL na hokejové MS už nikdo nepřijede

Český hokejový tým na mistrovství světa ve Švédsku nakonec nedoplní žádný další hráč z NHL. Z předpokládaných posil nepřijedou po odřeknutí brankáře Romana Čechmánka z Philadelphie a vancouverského útočníka Jana Hlaváče ani forvardi Petr Sýkora a Patrik Eliáš z New Jersey. Poslední místa na soupisce doplní obránce Richter a útočník Kratěna, který by měl co nejdříve přicestovat do Švédska.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fanoušci (hokejoví)

fanoušci (hokejoví)

Rozhovor s manažerem reprezentace Františkem Černíkem.

Proč nepřijede Roman Čechmánek?

Jako brankář nechce zasahovat do rozehraného turnaje, je to podle něj těžší než u hráčů v poli.

A Jan Hlaváč?

Slíbil přijet, kdyby se Vancouver nedostal do play off. Jenže ten se tam dostal. Teď sice vypadl, ale Honza hrával pět až sedm minut za zápas. Chybí mu trénink a ve Švédsku už na něj není čas. Cítil, že by nebyl posilou.

Volná je i dvojice Sýkora - Eliáš. Proč ne ta?

Sýkora ani Eliáš nejsou zdravotně v pořádku. Petra Sýkoru jsem chytil v šatně asi dvacet minut po posledním utkání. Dostal kvůli zraněnému kotníku čtyři injekce a asi ho donutili, aby hrál. Nemá cenu brát zraněného nebo napůl zdravého hráče. Patrik Eliáš je na tom se zraněným zápěstím obdobně. Nezastihl jsem ho, volal jsem mu čtyřikrát a nechával mu vzkaz na záznamníku. Ještě se neozval, asi byl po vyřazení hodně zklamaný.

A Milan Hejduk?

Aleš Procházka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme