Oranžová postavička s červenou kravatou. Animovaný Trump bude mít vlastní seriál

Animovaný americký prezident Donald Trump | Foto: Showtime | Zdroj: Repro YouTube

Animovaný Donald Trump, který se nepravidelně objevuje ve skečích americké talkshow moderátora a komika Stephena Colberta, se dočká vlastního seriálu. Kreslené příhody amerického prezidenta a jeho rodiny odvysílá stanice Showtime na podzim. Série bude mít 10 dílů, zatím ale nemá oficiální název.

Oválná pracovna (Washington) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Satirický seriál a postava animovaného Trumpa vychází ze skeče ze speciálního vysílání Colbertovy Late Show s názvem Stephen Colbert’s Live Election Night Democracy’s Series Finale: Who’s Going to Clean Up This Sh*t? (v překladu Colbertova živě vysílaná volební noc a demokratické finále s podtitulem Kdo uklidí tyhle s*ačky?).

Seriál bude sledovat události, které se odehrávají mezi zdmi Oválné pracovny Bílého domu tak, jak je zachytil neexistující dokumentární štáb. Vedle postavy prezidenta tak bude podle stanice Showtime zobrazovat i Trumpovi důvěrníky, kolegy, přední představitele vlády či golfové profesionály.

„Vím, že tohle chtělo dělat hodně lidí, a tak je mi ctí, že si animovaný prezident pozval právě náš štáb do svého soukromí,“ prohlásil Colbert se smíchem.

Stephen Colbert moderuje populární americkou Late Show od roku 2015, kdy vystřídal oblíbeného Davida Lettermana. Před Late Show působil 9 let v satirickém pořadu Colbert Report, který parodoval politické zpravodajství. V září bude Colbert moderovat předávání televizních cen Emmy.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme