Tvůrce Simpsonových představí příští rok nový seriál. Hlavní hrdinkou bude opilá princezna

Autor Simpsonových nebo sci-fi animáku Futurama chystá nový seriál. Tentokrát bude určený dospělým divákům a americká společnost Netflix ho chce uvést příští rok. Seriál Matta Groeninga se má jmenovat Disenchantment, tedy v překladu Rozčarování. A bude se odehrávat v rozpadajícím se středověkém království Dreamland. Informuje o tom britský Guardian.

Washington Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Matt Groening, autor seriálů Simpsonovi nebo sci-fi animáku Futurama

Matt Groening, autor seriálů Simpsonovi nebo sci-fi animáku Futurama | Zdroj: Profimedia

„Seriál Disenchantment bude vyprávět o životě a smrti, lásce a sexu,“ popsal podle Guardianu autor připravovaného seriálu Matt Groening, který má funkci výkonného producenta.

„Bude vyprávět o tom, jak se nepřestat smát ve světě plném utrpení a idiotů, navzdory radám starších, čarodějů a dalších hňupů,“ doplnil.

Mezi klíčové postavy v království Dreamland patří mimo jiné elf Elfo nebo princezna Bean, která má problémy s alkoholem. Kromě nich se mají v seriálu objevit také lidožrouti, harpyje nebo trollové.

Snímek ze seriálu Simpsonovi | Foto: Bontonfilm

Prvních dvacet epizod plánuje Netflix zveřejnit ve dvou vlnách v roce 2018. Groening je slavným autorem seriálu Simpsonovi.

První dvouminutový skeč o rodině Homera, Marge, Bartovi, Lise a Maggie se poprvé objevil před třiceti lety. Mezi diváky získal takovou popularitu, že se vedení studia Fox rozhodlo věnovat Simpsonovým hlavní vysílací čas. První epizodu mohli sledovat 17. prosince 1989.

Nejdéle vysílaný animovaný seriál v historii americké televize, který má zatím celkem 28 řad čítajících více než 600 dílů, se stal doslova ikonou americké kultury. V roce 2007 pak měl premiéru celovečerní snímek Simpsonovi ve filmu.

ako Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme