Hokejový brankář Málek bude do konce sezony hostovat ve Spartě

Kádr hokejové Sparty posílí z Vítkovic gólman Roman Málek, který bude v Holešovicích hostovat do konce sezony. Šestatřicetiletý brankář by měl ve vedoucím týmu extraligy krýt záda jedničce Tomáši Pöpperlemu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Roman Málek posílí Spartu

Brankář Roman Málek posílí Spartu | Zdroj: ČTK

Málek se ve Vítkovicích stal až třetím brankářem. Ostravský klub nyní spoléhá na Filipa Šindeláře, dvojkou je juniorský reprezentant Daniel Dolejš.

„Teď se mu nedařilo podle představ. My nyní máme Dana Dolejše a Filipa Šindeláře, který v posledních zápasech chytá fantasticky. Roman Málek v pozici brankářské trojky, to není přínos ani pro něj, ani pro nás,“ uvedl generální manažer Vítkovic Petr Husička.

Účastník mistrovství světa v roce 2003 přišel do Vítkovic před čtyřmi lety a až do nynější sezony byl jedničkou týmu. V sezoně 2010/2011 týmu pomohl k postupu do finále, ve kterém ale Vítkovice nestačily na Třinec.

Na mistrovský titul dosáhl v roce 2003 se Slavií. V úspěšné sezoně navíc Málek vytvořil rekord v počtu vychytaných nul v základní části, když si připsal jedenáct čistých konto.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme