Fotbalový Baník přišel o svou ikonu. Martin Lukeš byl vyřazen z kádru

Nepříjemná zpráva postihla záložníka Baníku Ostrava Martina Lukeše a jeho fanoušky. Trenér Baníku František Komňacký oznámil, že se zkušeným středopolařem dále nepočítá. Odcházejí i Dominik Kraut a Lukáš Droppa.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Lukeš si další prvoligové starty v Baníku nepřipíše. Byl vyřazen z kádru

Martin Lukeš si další prvoligové starty v Baníku nepřipíše. Byl vyřazen z kádru | Zdroj: ČTK

„Dnes jsem mu sdělil, že fotbalový trend jde trošku jiným směrem, než je on schopen nabídnout,“ komentoval Lukešovo vyřazení z kádru František Komňacký s tím, že se klub s hráčem dohodl na rozvázání smlouvy a pomůže mu hledat další angažmá.

„Martin je hráč, který toho hodně pro Baník udělal. Je vnímám i veřejností a fanoušky jako jedna z ikon,“ ocenil Komňacký služby pětatřicetiletého záložníka, který celou svou prvoligovou kariéru odehrál za Ostravu.

V dresu Baníku si připsal 316 prvoligových startů, 20 jich ještě přidal ve Slavii a celkem v lize vstřelil 44 branek.

Dalšími hráči, kteří neodletí na soustředění do Turecka, jsou Lukáš Droppa a Dominik Kraut. Droppa byl z kádru vyřazen poté, co odmítl prodloužit smlouvu, Kraut se Komňackému nehodí do koncepce, kterou chce Komňacký založit dynamice, nasazení a rychlosti.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme