Skoro jsme si nepřihráli, přiznal Necid. Slavia přesto Bohemians porazila

Fotbalisté Slavie jsou stále nejhorším ofenzivním týmem ligy, přesto už nefigurují na předposledním místě tabulky. Včera totiž sešívaní vyhráli v Ďolíčku nad Bohemians 1905 v hodně vyhroceném duelu 26. kola 1:0. Vítězstvím se dostali na 12. místo tabulky, kvalitu ale v Ďolíčku neukázali.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Necid vstřelil na hřišti Bohemians jediný gól zápasu, Slavia ale nadále zůstává nejhorším ofenzivním týmem Gambrinus ligy

Tomáš Necid vstřelil na hřišti Bohemians jediný gól zápasu, Slavia ale nadále zůstává nejhorším ofenzivním týmem Gambrinus ligy | Zdroj: ČTK

„Místo nás hrála Bohemka a my jsme byli zalezlí vzadu. Ve druhém poločase jsme si pomalu ani nepřihráli. Kdybychom byli v herní pohodě, řešili bychom to jinak,“ uvědomoval si jasně po utkání jeho jediný střelec Tomáš Necid.

Už před zápasem se v tribunách rozhořel smělý souboj hlasivek příznivců obou týmů. Jakmile rozhodčí Příhoda zahájil utkání, začala střelecká nemohoucnost obou týmů rozčilovat všechny přítomné.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hráči Slavie i Bohemians mluvil po vzájemném utkání reportér ČRo Michal Jurman

Zatímco se po utkání útrobami Ďolíčku rozléhal vítězný pokřik Slavie, na který sešívaní čekali od 14. března, rozčarování panovalo na obou stranách.

Bohemians klesli sice na poslední místo tabulky, rozhodně ale nebyli horším týmem. „Jestli budeme hrát takhle, tak nějaké body uhrajeme. Ve hře jich je ještě dvanáct a pevně věřím, že tenhle tým má na to, aby ligu zachránil,“ říká bývalý kapitán Slavie a nyní stoper Bohemians 1905 Erich Brabec.

Jablonečtí fotbalisté rozhodli ve 2. poločase. Za devět minut dali tři góly

Číst článek

Slavia sice poskočila aktuálně na 12. příčku, z bojů o sestup ale rozhodně podle Tomáše Necida ještě venku není. „Zvládneme to, půjdeme na krev až do konce,“ slibuje čtyřiadvacetiletý útočník.

Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme