Ivan Lendl trénoval v Prostějově s dětmi

Ivan Lendl si ve středu odpoledne v Prostějově zatrénoval s malými tenisty. Kromě toho rozdával autogramy a užíval si pohodu na největším českém turnaji.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivan Lendl s prostějovskými dětmi

Ivan Lendl s prostějovskými dětmi | Foto: Tomáš Minarčík | Zdroj: Český rozhlas

„Když je balón dlouhý, tak si musíš ustoupit a potom proti němu. A pak zase na čáru, kde máš stát,“ poučoval Ivan Lendl a přitom bedlivě sledoval děti z prostějovského klubu. Malí tenisté pod dohledem svých trenérů se před bývalou světovou jedničkou činili, seč mohli.

„Byl světovou jedničkou. Vyhrál hodně grandslamů, ale ani jednou Wimbledon. Hrával takový obranářský tenis, ale pak vždycky zaútočil,“ lovil své vědomosti Jakub Černý.

Přehrát

00:00 / 00:00

Den Ivana Lendla na prostějovských kurtech zachytil Tomáš Minarčík

Ivan Lendl po rozchodu s Andym Murraym zatím o spolupráci s dalšími tenisty neuvažuje. „Nějaké nabídky byly, ale s mým časem to teď není tak, abych s někým mohl 25 týdnů někde jezdit,“ říká.

Možnost, že by se Ivan Lendl stal trenérem Tomáše Berdycha tak zatím zřejmě nepřipadá v úvahu. „Nikdy neodmítnu nikoho bez toho, abych si s tím člověkem o tom nepopovídal. A Tomáš není výjimkou. V Austrálii jsem ho viděl naposledy,“ dodává.

Tomáš Minarčík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme