Volejbalisté si ve Světové lize připsali další vítězství nad Koreou

Třetí zápas a třetí výhra po pětisetové bitvě. Čeští volejbalisté potvrdili, že se jim proti Koreji ve Světové lize daří. V Suwonu porazili domácí výběr znovu 3:2, když rozhodující sadu vyhráli svěřenci Zdeňka Šmejkala 15:11. V tabulce zůstal český tým na třetím místě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští volejbalisté porazili ve Světové lize Korejce i potřetí

Čeští volejbalisté porazili ve Světové lize Korejce i potřetí | Zdroj: ČTK

Na soupisku se před cestou do Koreje vrátili kapitán Holubec, smečař Baránek a také libero Juračka.

Utkání mělo stejný průběh jako oba předchozí duely v Českých Budějovicích. Češi vyhráli první a třetí set, Korejci vždy srovnali krok. V tie-breaku však slavili vítězství hosté.

Díky dvěma bodům se český celek drží v závěsu za Portugalskem a Nizozemskem a stále drží naději na první příčku, a tím i na postup do Final Four druhé divize v Austrálii.

Odveta je na palubovce v Suwonu na programu v neděli ráno. V dalších zápasech se tým pod vedením trenéra Šmejkala představí dvakrát v Opavě s Portugalskem a skupinu zakončí v Nizozemsku.

Světová liga volejbalistů - skupina E v Suwonu:

Korea - ČR 2:3 (-17, 18, -27, 23, -11)
Rozhodčí: Kamdoum (Kam.), Huhtaniska (Fin.). Čas: 123 min.
Sestava a body ČR: Habr 5, Michálek 9, Holubec 11, Kriško 18, Baránek 15, Mach 15, libero Juračka - Haník 1. Trenér: Šmejkal.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme