Fotbalisté Chile zdolali na mistrovství světa Australany 3:1

Fotbalisté Chile zdolali na mistrovství světa v Brazílii Austrálii v poměru 3:1. Chilané se ujali dvoubrankového vedení, Australané však stihli ještě do poločasu snížit po trefě Cahilla. Pojistku chilského vítězství přidal v samém závěru Beausejour.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

MS v Brazílii, utkání Chile - Austrálie. Chilský hráč Jean Beausejour (uprostřed) slaví gól, kterým pojistil vítězství svého týmu

MS v Brazílii, utkání Chile - Austrálie. Chilský hráč Jean Beausejour (uprostřed) slaví gól, kterým pojistil vítězství svého týmu | Zdroj: Reuters

Mistrovství světa v Brazílii tak má za sebou kompletní program druhého dne. Ve skupině B se kromě utkání Chile s Austrálií střetli i úřadující mistři světa ze Španělska s Nizozemci. Španělé prohráli vysoko 1:5.

Ve skupině A, která začala o den dříve utkáním domácích Brazilců s Chorvaty, pak porazili Mexičané i přes dva neuznané góly Kamerun 1:0.

Mistrovství světa ve fotbale - základní skupina B:

Chile - Austrálie 3:1 (2:1)

Branky: 12. Sánchez, 14. Valdivia, 90.+2 Beausejour - 35. Cahill. Rozhodčí: Doue - Yeo (oba Pobřeží sl.), Birumushanu (Burundi). ŽK: Aránguiz - Cahill, Jedinak, Milligan. Diváci: 40 275.

Chile: Bravo - Medel, Jara, Mena - Isla, Aránguiz, Vidal (60. Gutiérrez), Díaz - Valdivia (68. Beausejour), Sánchez, Vargas (87. Pinilla). Trenér: Sampaoli.

Austrálie: Ryan - Franjic (49. McGowan), Spiranovic, Wilkinson, Davidson - Bresciano (78. Troisi), Jedinak, Milligan - Oar (69. Halloran), Leckie, Cahill. Trenér: Postecoglou.

Český rozhlas, kov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme