V Ostravě začíná Festival v ulicích, který předznamenává Colours of Ostrava

Jindy klidné až liduprázdné ulice Ostravy se dnes promění v jednu velkou hudebně-divadelní scénu. V centru města totiž začíná dvoudenní Festival v ulicích, který je „předvojem“ 13. ročníku festivalu Colours of Ostrava.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Areál Colours of Ostrava

Areál Colours of Ostrava | Foto: Kryštof Havlice

Festival v ulicích je pro návštěvníky zdarma. Nabízí třeba koncerty na pěších zónách, pouliční divadla, akrobaty, výtvarníky nebo hudební uličku.

Lidé, kteří se chystají i na čtyřdenní Colours of Ostrava, už letos nemusejí řešit dilema, jestli jít do ulic, nebo pod vysoké pece. Doprovodný festival totiž pořadatelé poprvé předsunuli před Colours – ty začínají ve čtvrtek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Příspěvek natočila redaktorka Kateřina Daňková

„Lidé chtěli být tam i tam, a to nešlo. Takže jde o to, abychom si mohli v pohodě užít oba festivaly,“ říká ředitelka Colours of Ostrava Zlata Holušová, podle níž budou mít letos návštěvníci opravdu z čeho vybírat.

Kromě sedmi hudebně-divadelních scén nabídne Festival v ulicích i areál s netradičními sporty, plavení po Ostravici, gastrofestival nebo hudební konferenci Crossroads.

Za kulturou do ulic Ostravy mohou lidé vyrazit už od dnešního poledne.

Kateřina Daňková, kov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme