Na streamu nabízíme v přímé reportáži duel Synot ligy Slavia - Liberec

Nedělní program Synot ligy přináší tři zápasy. Nepodařená vystoupení na evropské scéně budou chtít napravit Mladá Boleslav, Plzeň i Slovan Liberec, který se představí na pražské Slavii. Přímou reportáž z tohoto utkání nabízíme na streamu na zpravodajském webu Českého rozhlasu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nepodařené vystoupení v pohárové Evropě bude chtít napravit i liberecký obránce Jan Rajnoch

Nepodařené vystoupení v pohárové Evropě bude chtít napravit i liberecký obránce Jan Rajnoch | Zdroj: ČTK

Fotbalisté Mladé Boleslavi se představí od 17:00 hod. na hřišti nováčka z Hradce Králové. Ve stejný čas nastoupí na půdě druhého nováčka v Českých Budějovicích plzeňská Viktoria.

Třetí tým, který nepostoupil z 3. předkola Evropské ligy, Slovan Liberec nastoupí v Edenu. Severočeši prohráli s rumunskou Astrou Giurgiu obě utkání, když pokaždé inkasovali tři góly.

Ani v Synot lize se libereckým fotbalistům nedaří. V 1. kole remizovali v Českých Budějovicích 1:1, když jediný gól vstřelil záložník Pavelka, ve druhém utkání vyšli na domácím hřišti střelecky naprázdno a připsali si pouze bod za bezgólovou remízu s Příbramí.

Útočníci Slovanu tak stále čekají na první gólový zápis. V minulé sezoně vzájemné zápasy se Slavií gólové hody také nepřinesly. V obou případech vyhrál domácí tým 2:1.

Slavia však do sezony vstoupila výborně. Po dvou odehraných kolech má plný počet bodů, když zvítězila na hřišti Slovácka a doma pak porazila ostravský Baník.

Střelecky se daří Milanu Škodovi, který se vrátil na hrot útoku a v každém utkání se radoval z gólu. V defenzivě je hodně znát návrat Martina Latky a mezi tyčemi se daří Karlu Hrubešovi.

Jestli se Slavia udrží na vítězné vlně a dotáhne se bodově na vedoucí Spartu, nebo jestli se probudí liberečtí útočníci, můžete sledovat od 20:15 hod. v přímé reportáži na streamu zpravodajského webu Českého rozhlasu.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme