Colorado je krůček od vyřazení

Hokejisté Colorada jsou po prohře i ve třetím zápase semifinále Západní konference NHL proti Anaheimu krok od vyřazení. Tentokrát podlehli na vlastním kluzišti 3:4. Třetí výhru za sebou hostům zajistil v prodloužení Lupul, který v noci na středu zaznamenal všechny čtyři góly svého týmu. Za domácí si připsal asistenci Milan Hejduk.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL

Lupul se stal prvním hokejistou historie, který v play off NHL dosáhl čtyř gólů v jednom utkání včetně toho rozhodujícího v prodloužení. Celkově už ve vyřazovací části skóroval sedmkrát. Anaheim má výbornou příležitost ukončit sérii už ve čtvrtek. Naopak Colorado se pokusí připojit k hokejistům New Yorku Islanders (1975) a Toronta (1942), kteří jako jediní dokázali zvrátit nepříznivý vývoj 0:3 ve svůj prospěch. Brankář Bryzgalov inkasoval gól z hole Dana Hinota v závěru první třetiny po úctyhodných 249 minutách a 15 sekundách. Nováček play off je v historické tabulce neprůstřelnosti ve Stanley Cupu na druhém místě. Před ním je pouze George Hainsworth, který v roce 1930 v brance Montrealu držel střelce v šachu 270 minut a osm sekund.

Statistiky druhého kola play off NHL:

Západní konference:

Colorado - Anaheim 3:4 v 1. prodl.. (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1) Branky: 20. Hinote, 45. Dowd (Hejduk), 54. R. Blake - 30., 49., 51. a 77. Lupul. Střely na branku: 29:39. Diváci: 18.007. Stav série: 0:3.

Filip Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme