Nová posila pro Slavii. Podle Jaroslava Tvrdíka by ji měl posílat Jakub Hromada

Za úřadujícího šampióna by podle předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka měl od nové sezóny hrát Jakub Hromada, slovenský reprezentant do 21 let působící minulou sezónu v Plzni. Mimo to by také do pražských Vršovic měl zamířit Jevhen Konopljanka ze Schalke 04. Tvrdík to uvedl na svém twitterovém účtu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Slavie Praha (ilustrační foto)

Hráči Slavie Praha (ilustrační foto) | Zdroj: ČTK

Jednadvacetiletý záložník byl v Plzni na hostování ze Sampdorie Janov, ale po odchodu trenéra Romana Pivarníka ztratil místo v sestavě a západočeský klub na něj neuplatnil opci.

Hromada poslední utkání za Viktorii odehrál na začátku dubna proti Hradci Králové. Celkem v minulém ročníku zasáhl do 24 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal gól a asistenci.

"V boji o postup do UEFA Champions League Slavii Praha posílí Jakub Hromada, slovenský fotbalový záložník a mládežnický reprezentant," uvedl bez dalších podrobností Tvrdík.

Na sociální síti rovněž potvrdil, že Slavia usiluje o ukrajinského reprezentačního záložníka Evgena Konopljanku ze Schalke.

"Nesmírně si vážíme toho, že by hráč světové úrovně, kterým Evgen Konopljanka je, byl ochoten hrát za Slavii Praha. Rozhodne FC Schalke 04," napsal na twitteru zástupce čínského majitele CEFC.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme