Fotbalová reprezentace doznala šesti změn

Trenér české fotbalové reprezentace Jozef Chovanec oznámil nominaci na utkání s Belgií. Ve srovnání s březnovým dvojzápasem světové kvalifikace udělal šest změn. Po zranění se do mužstva vrací Berger, po delší přestávce kouč povolal také Galáska, Ulicha, Lukáše Doška, vrací se i Řepka a Jankulovski.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér sice chtěl, podle svých slov, postavit co nejsilnější tým, ale třeba Milan Fukal a Radek Bejbl stejně nemohou v dalším kvalifikačním zápase nastoupit a tak dostali příležitost jiní. Chovanec také tvrdí, že nominace v žádném případě není zpětným pohledem na dvojutkání v Severním Irsku a doma s Dány.

Nominace na zápas s Belgií 25. dubna ve 20:30 v Praze na Letné:

Brankáři: Ladislav Maier (Rapid Vídeň), Pavel Srníček (Brescie)

Obránci: Tomáš Ujfaluši (Hamburger SV), Jiří Novotný (Sparta Praha), Roman Týce (Mnichov 1860), Tomáš Řepka (Fiorentina), Karel Rada (Frankfurt n. M.), Lukáš Došek (Slavia Praha), Marek Jankulovski (SSC Neapol)

Záložníci: Pavel Nedvěd, Karel Poborský (oba Lazio Řím), Tomáš Rosický (Borussia Dortmund), Patrik Berger (FC Liverpool), Tomáš Galásek (Ajax Amsterdam), Jiří Jarošík (Sparta Praha), Ivo Ulich (Slavia Praha)

Útočníci: Jan Koller (Anderlecht Brusel), Pavel Kuka (Slavia Praha), Vratislav Lokvenc (1. FC Kaiserslautern), Vladimír Šmicer (FC Liverpool)

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme