Gólman Hašek stráví léto v České republice

Domů do České republiky přicestoval dnes jeden z nejlepších brankářů hokejové historie - Dominik Hašek. Legendární gólman, šestinásobný vítěz Vezinovy trofeje a hrdina olympijských her v Naganu stráví dva měsíce opět sportovně. Hodlá totiž hrát tenis, chodit se synem do přírody a setkat se se svými kamarády.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gólman na dnešní dopolední tiskové konferenci před novináři opět prohlásil, že důvodem, proč se rozhodl pro přestup do Detroitu, je hokejová tradice ve městě, zdejší hráči a hlavně to, že by chtěl s tímto celkem získat slavný Stanleyův pohár. Je to pro mě obrovská výzva, uvedl.

Právě Rudá křídla patří podle jeho názoru vedle Colorada, Dallasu, St. Louis, New Jersey a Philadelphie k největším favoritům na zisk trofeje. V Detroitu se hrdina olympijských vítězů z Nagana znovu potká se zkušeným obráncem Chrisem Cheliosem, s nímž dříve hájil barvy Chicaga.

Milan Kopp, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme