Slavia potká Tottenham, Mladá Boleslav Marseille

Všem čtyřem českým zástupcům ve fotbalovém Poháru UEFA přisoudil dnešní los prvního kola Monte Carlu těžké soupeře. Pikantní duel čeká Slavii, jež se utká s Tottenhamem, který stejně jako pražský klub vlastní britská společnost ENIC. Náhradním brankářem anglického týmu je navíc bývalý gólman Slavie Radek Černý.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Losování soupeřů v Poháru UEFA

Losování soupeřů v Poháru UEFA | Foto: AFP

Sparťané zase narazí na skotský tým Hearts, za který nastupuje jejich bývalý útočník Michal Pospíšil a také reprezentant Roman Bednář. Liberec se postaví proti Crveně Zvezdě Bělehrad, s níž prohrál v přípravě na sezonu 0:3. Tehdy ale za českého mistra nastoupili vesměs náhradníci.

Dušan Uhrin mladší se bude na lavičce Mladé Boleslavi proti Olympique Marseille snažit napodobit svého otce, který před 15 lety slavný francouzský klub vyřadil. Z českého kvarteta začnou 14. září doma Slavia a Liberec, zatímco Sparta s Mladou Boleslaví vstoupí do soutěže na hřištích soupeřů. O dva týdny později si kluby pořadatelství prohodí. Vítězové postoupí do pětičlenných základních skupin.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme