Vsetínští nejen že inkasovali, podlehli navíc Spartě

Hokejisté Vsetína nepotvrdili dobrou formu z domácího ledu, když v dohrávaném utkání 34. kola extraligy Českého Telecomu podlehli pražské Spartě 2:3. V posledních čtyřech utkáních na svém stadionu Valaśi neinkasovali, dlouhou sérii gólmana Biegla tak přeťal až úřadující mistr. Vsetínští navíc promarnili šanci dostat se na osmé místo tabulky, které zaručuje účast v play off, a zůstávají jedenáctí. Sparta je nadále třetí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Slovnaft Vsetín

HC Slovnaft Vsetín | Foto: Jan Rosenauer

Vsetín - Sparta Praha 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 33. J. Polák (Vak), 48. B. Ptáček (Jaškin) - 31. Leška (Bělohlav), 38. Ujčík (Leška, F. Ptáček), 51. Broš (O. Malinský).
Rozhodčí: Šindler - Kostka, Český.
Vyloučení: 5:7, využití: 1:0.
Diváci: 4581.


Sestavy:

Vsetín: Biegl - Luža, Frolo, Jaškin, B. Ptáček, Němec, J. Polák - Kacíř, Gardoň, Streit - Kucharczyk, Stantien, Vampola - Kotásek, Vak, Ambruz.

Sparta: Bříza - F. Ptáček, Jiruš, Nedvěd, Srdínko, Jan Hanzlík, O. Malinský - Ujčík, Leška, Bělohlav - Kratěna, Broš, Tomajko - Vondráček, Žemlička, Havelka.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme