Nad reklamou v Praze se stahují mračna

Nad pouliční reklamou v Praze se stahují mračna. Od července bude zakázáno rozdávat letáky na ulicích nebo v metru a umísťovat poutače třeba na zaparkované automobily. Omezení se týkají také prodeje erotického tisku. Ten může být nabízen pouze v neprůhledné fólii.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

reklama

reklama | Foto: Robert Mikoláš

Od července bude zakázáno rozdávat letáky na ulicích nebo v metru a umísťovat poutače třeba na zaparkované automobily. Českému rozhlasu to potvrdil ředitel magistrátu Zdeněk Zajíček. "Zamezení takovému masivnímu nabízení plakátků, letáčků, za stěrače aut, do ruky přímo nebo dokonce reklamy na automobilech, které stojí dnes zaparkovány v centru a mají na sobě reklamní poutače nebo jiné předměty."

Omezení se týkají také prodeje erotického tisku. Ten se podle ředitele Zajíčka dostane od začátku května k zájemci pouze v neprůhledné fólii. "Prodej jako takový zakázán není, ale je zakázáno nadále nabízení pornografického tisku a takový tisk může být nabízen pouze pokud bude zataven v neprůhledné fólii."

Markéta Kaclová, Miroslav Jedlička Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme