Karel Gott se vrátil na velká pódia. Potleskem ho přivítal vyprodaný sál

Sedmasedmdesátiletý zpěvák Karel Gott se středečním vystoupením v pražském Divadle Hybernia po nemoci vrátil před nadšené posluchače na velká pódia. Na koncertu s názvem Karel Gott still aLIVE za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka přivítal jako své hosty na pódiu Evu Pilarovou, Ilonu Csákovou, Dashu, Vojtěcha Dyka a Petra Koláře. Všichni si společně s Gottem na závěr zazpívali píseň Ráno jedu dál.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvák Karel Gott se vrátil na velká pódia po léčbě nádorového onemocnění.

Zpěvák Karel Gott se vrátil na velká pódia po léčbě nádorového onemocnění. | Zdroj: ČTK

Beznadějně vyprodaným večerem za obrovských ovací publika provedl moderátor Libor Bouček. „Zatím jsem sólově vystoupil jen v klubovém prostředí pro známé, takže dnes je to první velký koncert pro veřejnost," uvedl před středečním koncertem Gott.

Po léčbě nádorového onemocnění vystoupil Gott poprvé na samostatném koncertu loni 10. října v pražské Malostranské besedě. Pro svůj návrat zvolil klubové prostředí. Dovnitř se dostalo 115 majitelů vstupenek zakoupených v předprodejích.

Vstupenky na koncert do divadla s kapacitou 850 míst zmizely do půl hodiny po otevření předprodeje. Novináři na vystoupení neměli možnost akreditace.

Zpěvák Karel Gott na setkání s novináři. | Zdroj: ČTK

S Evou Pilarovou si Gott zazpíval duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd z muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. Píseň Pláč z repertoáru Roye Orbisona, která se objevila na Gottově nahrávce Country album, zazněla jako duet s Ilonou Csákovou.

Jinak nejpopulárnější český zpěvák vsadil na starší písně jako Noční král, Jdi za štěstím nebo Být stále mlád. Hit Lady Carneval zazpíval Vojtěch Dyk. Přítomní, kteří v závěru odměnili vystupující potleskem vestoje, si mnoho refrénů zanotovali s Gottem.

Po vystoupení v divadle se chystá Gott mimo jiné 1. července zazpívat na velkém festivalu Topfest ve slovenských Piešťanech. Termíny jeho dalších vystoupení se bude veřejnost podle Gottovy mluvčí Anety Stolzové průběžně dozvídat na jeho oficiálním facebookovém profilu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme