V Alkmaaru se pokusíme o zázrak, říká po porážce Jan Rajnoch

Obrana Liberce pracovala v úvodním utkání druhého kola Evropské ligy bezchybně až do 89. minuty, kdy hosté rozhodli o svém vítězství. Liberecký stoper Jan Rajnoch ale souboj ani přes výsledek 0:1 nevzdává.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liberecký obránce Jan Rajnoch

Liberecký obránce Jan Rajnoch | Zdroj: ČTK

„Znamená to, že se nemusíme bát. Prakticky vůbec nemáme co ztratit, takže si tam pojedeme užít atmosféru a pokusit se o zázrak,“ ví stoper Liberce Jan Rajnoch.

Ten už ale postup i přes prohraný domácí zápas zažil. „S Boleslaví jsme taky doma s Palermem prohráli 1:0 a nakonec jsme v Palermu na penalty postoupili. Doufám, že se to podaří ještě jednou,“ přeje si liberecká posila.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Janem Rajnochem mluvil po liberecké porážce Mirko Vasić

Fotbalista s reprezentačními zkušenostmi přišel do Slovanu před pár týdny a zažil v jeho dresu premiéru v soutěžním utkání. Hra libereckého týmu byla znovu postavená na výborně defenzivě, která až na neubráněnou standardní situaci z 89. minuty fungovala bezchybně.

V útoku ale domácí neukázali prakticky nic. „Pro nás to byl první ostrý soutěžní zápas a nečekali jsme, že je budeme válcovat. Byli jsme na Alkmaar připravení dobře, což bylo vidět. Hráli jsme dobře taktiky ze zajištěné obrany. Prakticky do žádné šance jsme soupeře nepustili, “ říká Jan Rajnoch.

Slovan Liberec hrál poslední ostrý zápas v polovině prosince, zatímco Alkmaar je rozehraný z nizozemské ligy, která má v zimě jen minimální pauzu.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme