V posledním kole hokejové baráže prohrály oba postupující týmy

Baráž o hokejovou extraligu je už rozhodnuta, na programu ale byly poslední zápasy. V těch vyhrála obě mužstva, která se s nejvyšší hokejovou soutěží loučí. Kladno porazilo Olomouc, Chomutovští hokejisté vyhráli v Mladé Boleslavi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Kladna se s nepovedou sezonou rozloučili vítězstvím

Hokejisté Kladna se s nepovedou sezonou rozloučili vítězstvím | Zdroj: ČTK

Na Kladně rozhodli domácí o svém vítězství v závěru druhé a na začátku třetí třetiny. Rytíře poslal do vedení ve 38. minutě veterán Pavel Patera, na začátku závěrečného dějství zdvojnásobil jejich vedení Vojtěch Šilhavý.

Olomoučtí hokejisté sice snížili po dorážce Ondřeje Švaňhala na 2:1, vyrovnat už ale nedokázali. Rytíři se tak s nepovedenou sezonou loučí vítězstvím.

Hráčům a fanouškům Mladé Boleslavi znepříjemnili postupové oslavy Piráti z Chomutova. 4050 fanoušků vidělo prohru domácího Bruslařského klubu 1:6.

V první třetině zajistili hostům dvoubrankový náskok Štěpán Hřebejk s Lubošem Bartečkem. V prostředním dějství se prosadili Angel Krstev a Jan Rutt.

Za domácí sice ve 47. minutě snížil Richard Jarůšek, poslední slovo ale měli Nikola Gajovský a Marek Račuk z Chomutova, kteří završili konečný stav.

Dnešní výsledky nemohly nic změnit na výsledcích baráže. Na postupových místech se umístily týmy Mladé Boleslavi a Olomouce.

12. kolo baráže o hokejovou extraligu:
Rytíři Kladno - HC Olomouc 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 38. Patera (David Růžička, Majeský), 42. Šilhavý (L. Procházka) - 43. Švaňhal (Škůrek, Jergl). Rozhodčí: Hradil, Husička - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 1:3. Využití: 1:0. Diváci: 1268.

BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov 1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Branky a nahrávky: 47. Jarůšek (Vrbata, Jindra) - 5. Hřebejk (D. Hruška, Gajovský), 9. Bartečko (Gajovský, Hřebejk), 24. Krstev (J. Stehlík, Bomersback), 33. Rutta (Račuk), 54. Gajovský (Krstev), 58. Račuk (J. Stehlík). Rozhodčí: Souček, Lacina - Kostka, Bláha. Vyloučení: 7:11. Využití: 0:4. V oslabení: 0:1. Diváci: 4050 (vyprodáno).

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme