NHL: Hokejisté Rangers vyrovnali sérii proti Pittsburghu na 3:3

Hokejisté Chicaga jsou jediné vítězství od postupu do finále Západní konference NHL. Minnesotu porazili 2:1 a celkově vedou 3:2 na zápasy. Ve Východní konferenci vyhráli Rangers nad Pittsburghem 3:1 a sérii vyrovnali na 3:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Rangers Derick Brassard byl po dvou gólech vyhlášení nejlepším hráčem pátého semifinále

Útočník Rangers Derick Brassard byl po dvou gólech vyhlášení nejlepším hráčem pátého semifinále | Zdroj: Reuters

Madison Square Garden měla už od úvodu zápasu dobrou náladu a mohla za to druhá formace. Ve 4. minutě se Stepan a St. Louis společnými silami při dorážení puku za Fleuryho záda postarali o vedení, které o tři minuty později navýšil Hagelin.

Ze situace, která se jevila spíše jako gólová situace pro Pittsburgh, se puk po nepřesnosti hostujících hokejistů dostal až ke Hagelinovi, který bekhendovou střelou propálil Fleuryho na vyrážečku. Nebité vedení si domácí užívali až do konce zápasu a sérii tak rozhodne 7. zápas.

V šesti duelech může skončit série mezi Chicagem a Minnesotou. Wild se sice dostali v šestém utkání do vedení poté, co Haula projel celé kluziště a následně dorazil vlastní střelu. Jenže Bickell v přesilové hře vyrovnal a kapitán Chicaga Jonathan Toews byl na hranici brankoviště ve třetí třetině dostatečně důrazný na to, aby dal třetí gól.

Druhé kolo play off je nesmírně vyrovnané, žádná série nebude mít méně než šest zápasů.

NY Rangers - Pittsburgh 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Branky: 4. St. Louis, 7. Hagelin, 36. Brassard - 17. Sutter. Střely na branku: 29:37. Diváci: 18.006. Stav série: 3:3.

Chicago - Minnesota 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Branky: 30. Bickell, 45. Toews - 17. Haula. Střely na branku: 28:28. Diváci: 22.016. Stav série: 3:2.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme