Hokejisté Zlína čekají na svého finálového soupeře. Čajánek by si přál Kometu

Pondělní rozhodující duel semifinále play off mezi hokejisty Sparty a Komety Brno bude zajímat především fanoušky obou těchto týmů. Ale na soupeře, se kterým budou bojovat o titul, jsou zvědaví i hráči a trenéři Zlína.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ve třetím utkání semifinále play-off vyhrál Zlín nad Třincem a snížil stav série na 1:2

Ve třetím utkání semifinále play-off vyhrál Zlín nad Třincem a snížil stav série na 1:2 | Zdroj: ČTK

„Pokud postoupí Kometa, tak euforie v Brně bude obrovská. Když postoupí Sparta, tak z ní částečně spadne odpovědnost, kterou cítí. Pro mě speciálně by zápas s Kometou měl náboj, bylo by to pěkné,“ zamýšlí se zlínský kapitán Petr Čajánek.

Podobně to vidí také útočník Bedřich Köhler. Ale bere na vědomí, že večer bude moudřejší rána. „Nekalkuluju, jde o dva nejprestižnější soupeře,“ dodává.

Přehrát

00:00 / 00:00

Se zlínským mužstvem natáčel reportér ČRo Aleš Procházka

Jednoho i druhého soupeře samozřejmě hráči Zlína na konci sezóny dobře znají. Což ale neznamená, že by si jejich trenéři nechali uniknout pondělní duel na sparťanském ledě.

„Určitě se budeme dívat. V každém zápase je nová věc, která nám určitě přispěje v naší taktické přípravě,“ potvrzuje asistent zlínského trenéra Juraj Jurík.

Jedno je ale jisté, ať už postoupí Sparta, nebo Kometa, ve finále se potká se soupeřem, který má velkou chuť vyhrávat.

Kometa Brno otočila rozhodující zápas na Spartě. Postupuje do finále extraligy

Číst článek

„Bylo to fajn. Užili jsme si, ale postup do finále pro nás není metou. Jsme pokorní, je to paráda, ale všichni chceme o stupeň výš,“ ujišťuje útočník Köhler. A stejně optimistické plány spřádají také trenéři.

„Po loňských zkušenostech, kdy jsme prohráli v sedmém zápase v prodloužení a ještě doma, tak letos bychom určitě chtěli udělat maximum, abychom vystoupali až na vrchol a nezůstali pod ním,“ přeje si Juraj Jurík.

Aleš Procházka, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme