Sprinter Usain Bolt na mítinku Zlatá tretra nepoběží

Jamajský sprinter Usain Bolt oproti původním plánům nepřijede na ostravský mítink Zlatá tretra. Omluvil se z ní stejně jako ze závodu Diamantové ligy v Paříži. Bolta nahradí americký atlet Justin Gatlin.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zlatá tretra Ostrava 50, Usain Bolt

Zlatá tretra Ostrava 50, Usain Bolt | Foto: Filip Jandourek

Americký sprinter Justin Gatlin, který je díky třem stovkám pod 10 s nejrychlejším sprinterem letošního roku, je další hvězdou mezinárodního atletického mítinku Zlatá tretra Ostrava, který se uskuteční 17. června ve Vítkovicích.

Ve startovní listině nahradí Jamajčana Usaina Bolta, jehož ostravský start měl být jeho prvním závodem v sezóně, ale vinou zranění, které mu zabránilo kvalitně trénovat, svůj první letošní start odložil na neurčito.

Během mítinku Diamantové ligy v Římě se ladila startovní listina Zlaté tretry Ostrava. Vypadla z ní Shelly-Ann Fraser-Pryce, která vinou zranění nezávodí v optimální formě, a též se definitivně rozhodlo, že v Ostravě nepoběží Pavel Maslák.

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme