Slabší týmy budeme porážet, věří po remíze s Teplicemi hradecký brankář Koubek

Ve velkém vedru absolvovali fotbalisté Hradce Králové a Teplic první kolo nového ročníku Synot ligy. S remízou 0:0 a tím pádem s bodovým ziskem byly zřejmě spokojeni oba soupeři, potvrzuje to gólman Východočechů David Koubek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas Hradce s Teplicemi mohly vyhrát oba týmy. Hradeckému Štípkovi bere šanci Admir Ljevakovič

Zápas Hradce s Teplicemi mohly vyhrát oba týmy. Hradeckému Štípkovi bere šanci Admir Ljevakovič | Zdroj: ČTK

„Musíme být spokojení. Měli jsme šance, ale soupeř taky. Teplice mají hrozně silný mančaft a můžeme se odrazit od toho, že jsme s nimi uhráli nulu. Vzadu nám to šlapalo a myslím, že pro fanoušky to byl super zápas. Jsme rádi, že můžeme hrát 1. ligu,“ řekl po remíze 0:0 brankář Východočechů Tomáš Koubek.

Výkon obou týmů ovlivnilo i těžké počasí. „Vypadalo, že je pod mrakem, ale počasí bylo hrozné. Kluci padali na hubu. Když Juraj Križko odvracel poslední roh, bylo znát, že nemůže. Kousli jsme se a závěr jsme přežili,“ těší gólmana Hradce.

Přehrát

00:00 / 00:00

Rozhovor s hradeckým brankářem vedl reportér ČRo Tomáš Lörincz

Pro domácí tým je bod úspěchem. „Začátek druhého poločasu už byl opatrnější. Trošku jsme se oťukali, ale postupem času zápas gradoval. V závěru mohly oba týmy rozhodnout a vyhrát,“ upozorňuje na napínavý závěr zápasu jednadvacetiletý brankář.

Tepličtí přitom byli v zápase favority. „Ukázali jsme si, že s Teplicemi můžeme hrát vyrovnanou partii. Všichni viděli, že to byl vyrovnaný zápas. Teplice skončily minulý rok čtvrté, takže když budeme hrát takhle pořád, budeme se slabšími týmy vyhrávat,“ věří Tomáš Koubek.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme