Hokejová Slavie bude hlavně bojovat, tuší po 1. zápase Jaroslav Bednář

Hokejisté pražské Slavie mají za sebou svůj první přípravný zápas. Kádr, který během přestávky prošel mnoha změnami, porazil Plzeň 4:1. Nejzkušenější útočníci Pražanů Jaroslav Bednář a Tomáš Vlasák přitom do zápasu nezasáhli.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejový útočník Jaroslav Bednář

Hokejový útočník Jaroslav Bednář | Foto: Miroslav Konvalina

V kádru Pražanů skončila řada hokejistů, například obránci Kadlec a Wharton a útočníci Jelínek, Krenželok, Růžička, Skokan nebo Žejdl. Naopak vedle tří návratů z hostování je jedinou velkou posilou Tomáš Vlasák.

„Nemůžeme čekat, že Tomáš udělá celé mužstvo. Všichni víme, co je to za hokejistu, nicméně je to pořád jeden hráč a odešlo jich sedm,“ realisticky odhaduje útočník Slavie Jaroslav Bednář.

Přehrát

00:00 / 00:00

První zápas Slavie sledoval reportér ČRo Tomáš Lörincz

„Doufám, že Slavie bude bojovná. Nebude to o hokejovosti, ale o bojovnosti,“ tuší elitní střelec Slavie Jaroslav Bednář.

Oba útočníci, Bednář i Vlasák, vědí, že na nich bude výkon mužstva hodně stát. „Určitě mám představu, ale bude záležet na nás, předkolo play-off by bylo dobré,“ nastavuje týmu cíl Tomáš Vlasák.

„Nechtěl bych nás odepisovat na začátku. Půjdeme do sezony s pokorou, uděláme partu a budeme bojovat o každý bod,“ plánuje největší posila Slavie.

Lubinu tu nechceme, protestují fanoušci hokejové Slavie

Číst článek

Zatímco veteráni Bednář s Vlasákem odpočívali, další zkušený borec Adam Svoboda si celkem solidně zachytal.

Výkon Slavie se šestatřicetiletému brankáři líbil. „Je to začátek, ale mladí kluci ukázali, že se o místo chtějí porvat. Myslím, že Slavii vždy takoví hráči zdobili. Přeju jim, aby se prosadili a aby vše klapalo,“ říká Adam Svoboda.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme