Otce fotbalisty Téveze po únosu propustili, rodina prý zaplatila výkupné

Únosci propustili otce argentinského fotbalového reprezentanta Carlose Téveze. Skupina neznámých mužů ho držela 8 hodin poblíž Buenos Aires. Podle místních médií dostali požadované výkupné v přepočtu milion korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Argentinská policie před domem Tévezova otce

Argentinská policie před domem Tévezova otce | Zdroj: Reuters

SegundoTévez jel v autě asi 30 kilometrů od argentinského hlavního města, když ho přepadli únosci. Podle policie několikrát volali rodině a požadovali výkupné. Jestli ho skutečně dostali, ovšem policie ani rodina nekomentovaly.

Útočník Juventusu Turín Carlos Tévez dostal od klubu povolení odletět do Buenos Aires, ale po propuštění otce zůstal v Itálii.

V Argentině se už v minulosti vyskytly pokusy o únosy rodinných příslušníků fotbalových hvězd. V tomto případě ale podle argentinských médií chtěli zločinci ukrást auto; když ale zjistili, kdo je řidič, rozhodli se pro únos.

David Koubek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme