VIDEO: Česká fotbalistka se v dresu Juventusu blýskla hattrickem. Stašková sestřelila soupeře z Empoli

Česká fotbalistka Andrea Stašková o sobě dala v Itálii hlasitě vědět. V zápase italského poháru na půdě Empoli dokázala v dresu Juventusu nasázet soupeři hattrick a přispěla tak k výhře svého týmu 6:0.

Turín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Když loni v létě přestoupila z pražské Sparty do italského Juventusu, byla to pro tuzemský ženský fotbal obrovská událost.

Tehdy u podpisu smlouvy nechyběl ani viceprezident turínského velkoklubu a vítěz Zlatého míče z roku 2003 Pavel Nedvěd.

Andrea Stašková na snímku z roku 2019:

Look who welcomed new @Juventus Women signing Andrea Stašková to Turin👀 - can she be a 🇨🇿 Juve star like Pavel Nedvěd 🌟🌟🌟🌟🌟

18:31 – 03. 07. 2019

19 95

Devatenáctiletá Stašková se v Itálii aklimatizovala hodně rychle a v nedělním pohárovém zápase na hřišti Empoli byla klíčovou postavou svého týmu. Juventus nakonec zvítězil díky dalším zásahům Gamasové, Zamanianové a Sembrantové s přehledem 6:0.

Stašková začínala s fotbalem právě v rodném Znojmě a od roku 2016 pak působila v dresu pražské Sparty, se kterou si zahrála i v ženské Lize mistryň. V roce 2017 vedla s kapitánskou páskou na ruce reprezentaci do 17 let na domácím mistrovství Evropy.

Stašková byla po nedělním zápase proti Empoli vyhlášena hráčkou utkání:

Without a doubt... your Player of the Match ⚽️⚽️⚽️ ANDREA STASKOVA! 👏

#EmpoliJuve #JuventusWomen #ForzaJuve

16:26 – 09. 02. 2020

72 886

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme