Vaidišová postoupila v Paříži do čtvrtfinále

Česká tenistka Nicole Vaidišová postoupila na pařížském Roland Garros do čtvrtfinále. V dnešním osmifinále porazila Italku Tathianu Garbinovou 6:3 a 6:1. Osmnáctiletou hráčku tak dělí jediný krok od zopakování loňské semifinálové účasti. V osmifinále naopak vypadla další česká tenistka Lucie Šafářová, která prohrála 4:6, 6:0 a 2:6 s Ruskou Annou Čakvetadzeovou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová | Zdroj: ČTK

Po postupu mezi posledních osm zářila Vaidišová spokojeností a řekla, že je možná ještě v lepší formě než před rokem, kdy v Paříži došla až do semifinále. "Opravdu mám pocit, že hraju dobře, lepším se zápas od zápasu, dělám míň chyb, mohu se lépe hýbat do stran. Dneska jsem opravdu spokojená."

Ve čtvrtfinále se utká s Jelenou Jankovičovou, která ještě o čtyři minuty rychleji smetla z kurtu Francouzku Marion Bartoliovou. Podle Vaidišové předvádí momentálně srbská hráčka zřejmě nejlepší tenis na okruhu a utkání bude mimořádně náročné. Rozhodně se však nevzdává. "Vždycky se dá vyhrát, samozřejmě tam půjdu s tím, že chci vyhrát," prohlásila Vaidišová.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme