Ve finále Franch Open je Dementěvová s Myskinovou

Na kurtech Rolanda Garose bude k vidění ruské finále ženské dvouhry. V dnešních semifinálových bojích totiž uspěla Jelena Dementěvová i Anastasia Myskinová. Pro obě dvaadvacetileté tenistky je dnešní postup první účastí ve finále grandslamového turnaje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jelena Dementěvová

Jelena Dementěvová | Foto: EPA

Jelena Dementěvová přešla přes argentinku Paolu Suarezovou ve dvou setech, když v první sadě dokonce nedovolila nasazená devítka uhrát Suarezové ani hru. Ve druhém dějství si již postup pohlídala a mohla se tak po celkové výhře 6:0 a 7:5 radovat po hodině a dvaceti třech minutách z postupu do finále. Ve vyrovnaném semifinále rozhodlo také méně nevynucených chyb ruské tenistky a její lepší častější útok na síti.

Ve druhém dnešním střetnutí se utkaly sedmá nasazené Američanka Jennifer Capriatiová s turnajovou šestkou Anastasií Myskinovou. Předpoklad vyrovnaného zápasu se nenaplnil a mladičká Ruska porazila o šest let starší Capriatiovou hladce dvakrát 6:2. K tomu jí stačila přesně jedna hodina a jedna minuta.

Václav Pešička Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme